header-cold.png
 
 

Wij begeleiden u

Bij het succesvol overschakelen van milieu onvriendelijke naar natuurlijke koudemiddelen

 
 
 

Voor een schonere toekomst

We ondersteunen industriële bedrijven, supermarkt ketens, technische adviseurs en installatiebedrijven in het migratieproces naar milieu vriendelijke koeling.

De koude industrie staat onder grote druk door de nieuwe richtlijnen van de EU omtrent koudemiddelen. Door middel van belastingmaatregelen wil de EU het gebruik van HFC koudemiddelen ontmoedigen. 

Met onze 15+ jaar ervaring met het introduceren van koude systemen met op natuurlijke koolstofdioxide gebaseerde koudemiddelen hebben we een holistische kijk gekregen wat nodig is om de technologie succesvol toe te passen.

 
photo-1418985991508-e47386d96a71.jpeg
 

Verminder uw impact op het milieu

 
 

ONZE SERVICES

Migratie strategie

Bij een overgang naar natuurlijke koudemiddelen komen meerdere uitdagingen kijken, van een technisch maar ook van een economisch perspectief. Wij hebben de kennis en benodigdheden om u door het proces te leiden zonder in te leveren op kwaliteit of prestatie.

Ondersteuning met planning

Het plannen van de transitie naar natuurlijke koudemiddelen vergt een holistische aanpak en een voorzichtige analyse van de bestaande systemen en een goed gebalanceerd plan voor het migratie proces. Gedurende 15 jaar hebben we onze klanten succesvol geholpen milieu vriendelijker te worden. 

Ondersteuning vóór de aankoop

De aanschaffase van het migratie proces vergt goede kennis van de markt en beschikbare materialen op het gebied van machines en installatie. Onze markt expertise is van uiterst belang tijdens deze fase van het proces.

Verzekeringsoplossingen

We verzorgen op maat gemaakte verzekeringsoplossingen voor koude systemen. Vergroot je zelfvertrouwen en verminder de risico’s. Bezoek frigsurance.com

Training voor technici

Bereid je medewerkers voor en zorg voor een soepele transitie naar natuurlijke koudemiddelen. Kijk op co2academy.com